Mitä tilitoimistopalvelut maksaa?

Laskentapalvelu Puijon Tili Oy tarjoaa palveluitaan jo 20 vuoden kokemuksella. Oletpa yhden henkilön juuri aloittanut tai jo vuosia toiminut monialayrittäjä, meiltä saat osaavan ja henkilökohtaisen palvelun. Neuvomme myös yrityksen perustamisessa.

Voit valita joko sähköisen taloushallinon (Procountor-Finago) tai perinteisen tavan, jossa asiakas toimittaa aineiston. Voimme myös sopimuksen mukaan hakea kirjanpitoaineiston, jolloin voit keskittyä siihen missä olet parhaimmillasi. Papereiden pyörittelyn voit jättää meille.

Kirjanpidon hinta koostuu valituista palveluista, kuten veroilmoituksen laatiminen, tilinpäätös, arkistointipalvelut, kaupparekisteriin muutokset / perustamiset ja kuukausittainen kirjanpito jne. Hinnoittelu voi olla joko kiinteä kuukausihinta, tunti / palveluhinta, vienteihin perustuva hinnoittelu tai näiden yhdistelmä. Räätälöimme kokonaisuuden, joka on juuri haluamasi laajuinen. Voimme tehdä sopimuksen, esimerkiksi kolmen kuukauden tarkastelujaksolle, jolloin määritetään toimivin laskutustapa.